Συμφωνία μεταξύ eurobank και intrum...

Την ώρα που οι αρχηγοί των κομμάτων τον παίζουν, την ώρα που η κυβέρνηση «απασχολεί» τον λαό και τον διχάζει με τα νομοσχέδια για τους τραβεστί κτλ, την....
ίδια ώρα η τράπεζα Eurobank πούλησε σε Fund 1.5 δις ευρώ δάνεια των Ελλήνων! ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 3 ΣΕΝΤΣ ΑΝΑ 1 ΕΥΡΩ! Ναι, καλά διαβάσατε! Η μαλακία στο τέρμα δηλαδή! Γιατί αν κάποιος χρωστούσε στην τράπεζα 100.000 ευρώ, η τράπεζα «θεώρησε» ότι βολεύεται αν κάποιο κοράκι της δώσει 3.000 και είναι ευχαριστημένη! Και ουδείς αναρωτιέται:
Και γιατί ρε κωλόπαιδα αντί για να επιτρέψετε στην τράπεζα να πουλήσει σε τέτοια ξευτίλα τα δάνεια στα κοράκια, δεν κάνατε το ίδιο πράγμα με τους δανειολήπτες απ ευθείας? Να επιβάλετε στην τράπεζα δλδ να κλείσει όλα αυτά τα δάνεια στο 3% απ ευθείας με τους δανειολήπτες! Ξέρετε γιατί? Γιατί είστε αλήτες, τσογλάνια και μιζαδόροι! Γιατί προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είναι δικαίωμα της τράπεζας να πουλά δάνεια στο 3% σε κοράκια και δεν έχει ούτε ένας τα κάκκαλα να πει ΟΧΙ ! Θα τα δώσουμε με 3% στους Ελληνες πολίτες!!!
.
Εχουμε λοιπόν την πρώτη πώληση κόκκινων δανείων σε κοράκια κι έπονται κι άλλες χειρότερες! Την στιγμή που στον Ελληνα έχει στοιχίσει ο κούκος αηδόνι η "ύπαρξη" των τραπεζών (πάνω απο 260 δις ευρώ από το 2007) ουδείς πρότεινε καν το αυτονόητο: Να πουληθούν τα κόκκινα δάνεια απ ευθείας στους Ελληνες δανειολήπτες στο 3%! Κι όχι να "χαριστούν" όπως έγινε το 1981-83 προκειμένου να κατσικωθεί ΄το ΠΑΣΟΚ στο σβέρκο μας!!
Αίντε παλιομπουχέσες όλοι μας τα’χετε πρήξει με τα προβλήματα που ανακαλύπτετε για να κρύβετε ΟΛΟΙ σας κάτω από αυτά τις αγάπες σας για τις τράπεζες και τα κοράκια!
.
Αλλά που θα πάει, θα έρθει η μέρα που θα λογαριαστούμε … συνολικά για όλα αυτά παλιοκοπρίτες! Μα πολύ … συνολικά!!

Σχόλια