Δεν υπάρχει γυρισμός: Τα πρώτα μαζικά κρούσματα υποκλοπών σε RFID τσιπάκια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όποιοι έκαναν το λάθος να εμπιστευτούν την τεχνολογία των RFID chip, το πληρώνουν ήδη πολύ ακριβά.
Το RFID αντιπροσωπεύει την αναγνώριση ραδιοσυχνότητας και χρησιμοποιείται για....
επικοινωνίες πληροφοριών μικρής απόστασης. Τα τσιπ RFID χρησιμοποιούνται σε πιστωτικές κάρτες και άλλους τύπους καρτών, καθιστώντας τους ευάλωτους σε επιθέσεις από χάκερ. Η νέα τεχνολογία διευκολύνει τις πληρωμές χωρίς μετρητά μέσω του κυματισμού της πιστωτικής σας κάρτας μέσω ενός σαρωτή RFID στη γραμμή πληρωμής.

Η RFID μπορεί να πειραματιστεί: Εδώ είναι πώς και τι μπορείτε να κάνετε για να είστε ασφαλείς

Οι χάκερ RFID έχουν επανειλημμένα δείξει πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε πληροφορίες από τις ετικέτες RFID. Καθώς ορισμένες μάρκες είναι επανεγγράψιμες, εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκολο για τους χάκερ να διαγράψουν ή να αντικαταστήσουν τις πληροφορίες RFID με τα δικά τους δεδομένα. Έχει ειπωθεί ότι οι πειρατές στο eBay μπορούν να αγοράσουν όλο τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να κατασκευάσουν έναν αναγνώστη RFID για λιγότερο από $ 20. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε οπουδήποτε μπορεί να προσπαθεί να διαβάσει το τσιπ RFID - πράγμα που είναι ανησυχητικό. Υπάρχουν επίσης πολλά άρθρα στο διαδίκτυο που δείχνουν ακριβώς πώς θα μπορούσε κανείς να κάνει για το δικό σας αναγνώστη RFID, όπως αυτό το άρθρο χρησιμοποιώντας βασικά μέρη και δεξιότητες Arduino. Οι κλέφτες μπορούν να τοποθετήσουν τους αναγνώστες RFID στις τσάντες ή τις τσέπες τους και να περπατήσουν μέσα από μια πολύ γεμάτη περιοχή. Στη συνέχεια ο αναγνώστης θα συλλέξει πληροφορίες από τις πιστωτικές κάρτες. Αυτές οι πληροφορίες θα αντιγραφούν σε άλλες κάρτες και θα χρησιμοποιηθούν για αγορές και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες.

Προστατευτικά μανίκια RFID

Τα πιο αποτελεσματικά μανίκια, τσέπες και πορτοφόλια προστασίας RFID στην αγορά είναι αυτά που δημιουργούν προστασία RFID, εμποδίζοντας την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που απαιτείται για την τροφοδοσία και την ανταλλαγή δεδομένων με άτομα που χρησιμοποιούν τεχνολογία έξυπνης κάρτας χωρίς επαφή. Αυτό θα εμποδίσει κάθε κακόβουλο άτομο με αναγνώστες RFID να κλέψει τις πληροφορίες σας.

Χαρακτηριστικά:

• Προστατεύει τις κάρτες σας από κλοπή RFID
• Προστατεύει τις κάρτες σας από ζημιές
• Προστατεύει από το να γδαρθεί
• Ποια είδη καρτών είναι συμβατά με RFID;
• Πιστωτική κάρτα (VISA, MasterCard, American Express)
• Διαβατήριο
• Άδειες οδήγησης (EDL) για ορισμένες πολιτείες

• Κάρτες ελέγχου πρόσβασης

Άραγε υπάρχει.... γυρισμός;

Βίντεο



πηγή

Σχόλια